Wij zijn uw letselschadespecialist in Goor en omgeving
Bel vrijblijvend: 085 - 432 02 68
Home > Bedrijfsongeval
Bedrijfsongeval Goor

Hulp na een bedrijfsongeval

Een bedrijfsongeval brengt veel ellende met zich mee. Niet alleen kunt u (tijdelijk) niet meer werken, loopt u inkomsten mis en maakt u extra kosten, maar ook de verhoudingen tussen u en uw werkgever kunnen scheef komen te staan. Uw werkgever is immers de aansprakelijke partij bij een bedrijfsongeval. Wij vinden het belangrijk om de banden positief te houden en proberen de vrede zoveel mogelijk te bewaren. Door onze jarenlange ervaring als letselschade advocaat in Goor lukt dit meestal ook.

Schadeclaim na een bedrijfsongeval

De hoogte van de schadeclaim is helemaal afhankelijk van de persoonlijke situatie van degene die de letselschade heeft opgelopen. Daarbij is het verschil tussen uw toestand voor het letsel en uw toestand na het letsel van belang. Bent u door uw letsel minder in staat voor uzelf te zorgen? Dan heeft u bijvoorbeeld huishoudelijke hulp en kinderopvang nodig. Door de samenwerking met verschillende partijen, kunnen wij uw situatie goed bepalen. Zo bent u na een bedrijfsongeval altijd verzekerd van een vergoeding waar u recht op heeft.

Kosteloze juridische hulp in Goor

Woont u in Goor of in de buurt van Goor en wilt u kosteloos een schadeclaim indienen? Wij helpen u van begin tot eind met uw letselschadezaak!

Menu