Wij zijn uw letselschadespecialist in Goor en omgeving
Bel vrijblijvend: 085 - 432 02 68
Home > Letselschadespecialist
Letselschadespecialist Goor

Ervaren letselschadespecialist in Goor

U kunt er bij ons zeker van zijn dat wij professionele begeleiding bieden. Ons kantoor in de regio Goor is lid van diverse specialisatieverenigingen waardoor we ons kennispeil zeer hoog kunnen houden en kwalitatief goed werk leveren. Zo zijn wij aangesloten bij onder andere de ASP (landelijke vereniging van gespecialiseerde letselschadeadvocaten die slechts voor slachtoffers werken) en de LSA. Bent u op zoek naar een specialist die er alles aan doet om uw schade te verhalen op degene die uw letsel heeft veroorzaakt? Dan bent u bij ons kantoor in de regio Goor aan het juiste adres.

Uw ervaren en deskundige letselschadespecialist

Ons kantoor uit de regio Goor is aangesloten bij het Keurmerk Letselschade. Dit betekent dat er strenge kwaliteitsnormen worden gehanteerd waar specialisten op dit gebied aan moeten voldoen. Daarnaast worden onze kantoren regelmatig gecontroleerd op diverse kwaliteitsnormen zoals deskundigheid, transparantie, communicatie, duidelijkheid en onafhankelijkheid. Een letselschadeslachtoffer weet zo zeker dat kwaliteit gegarandeerd is.

Bel voor juridische hulp

In Goor en in de omgeving van Goor kunt u voor letselschade het beste terecht bij een letselschadespecialist van Lefers Advocatuur. Heeft u ook hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie!

Menu