Wij zijn uw letselschadespecialist in Goor en omgeving
Bel vrijblijvend: 085 - 432 02 68
Home > Medische fout
medische fout Goor

Slachtoffer van een medische fout

Een medische fout kan ontstaan door onjuiste medicatie, een fout tijdens een operatie of door een verkeerde diagnose. Als patiënt loopt u hierdoor kans op infecties, nare bijwerkingen of zelfs onherstelbaar letsel. Wanneer u slachtoffer bent van een medische fout heeft u recht op compensatie.

Ervaren in medische zaken

Wij van Lefers Advocatuur hebben jarenlange ervaring met het claimen van schade bij medische zaken in de regio Goor. Omdat het claimen van letselschade een erg ingewikkeld en langdurig proces betreft, is het raadzaam om u te laten bijstaan door een deskundig advocaat. Wij nemen graag voor u alle zorgen uit handen, zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Snel juridische hulp in de regio Goor

Wanneer u juridische hulp wilt inschakelen, wacht dan niet te lang. Naarmate de tijd verstrekt wordt het namelijk steeds moeilijker om een medische fout te constateren en te onderzoeken. Overweegt u dus om juridische hulp in te schakelen in de regio Goor? Neem dan direct contact met ons op door te bellen naar 085 - 432 02 68. Wij staan graag voor u klaar om al uw vragen, met betrekking tot een medische fout of een ander ongeval, te beantwoorden. Wilt u dat wij contact met u opnemen? Vul dan het contactformulier in op de website.

Menu